Cum poti sa il ajuti pe cel mic sa invete sa skieze?

Ti-ai schimbat recent locul in care mergeai la ski de obicei si te gandesti cine va fi instructor sau profesor de ski al copiilor tai? Ce asteptari ai de la acesti instructori? Ce caracteristici ar trebui sa aiba in opinia voastra pentru a le putea preda cu entuziasm disciplinele ski copilului? Pentru ca. stii, un bun instructor nu trebuie doar sa fie un bun cunoscator al tehnicii de ski, dar trebuie sa fie capabil sa implice copiii facandu-i sa iubeasca acest sport.

Cum obtii rezultate bune?

Unul dintre aspectele fundamentale este pasiunea si dragostea de a simti zapada sub picioare! Pasiunea si vointa sunt forta motrice a satisfactiei. Cei mici suporta frigul doar daca se distreaza si sunt pasionati. Iar instructorii de ski au sarcina de a-i invata tehnica intr-un mod ludic, transmitandu-le dragostea pentru sport si natura. Iar aici, in tabara de ski gravity adventure, cel mic al tau va avea parte de lectii placute intr-o admosfera calda si prieternoasa, pentru ca instructorii nostri stiu sa fie pe placul celor mici

Sarcina de baza a instructorului de ski este sa poata intelege imediat slabiciunile si punctele forte ale cursantului sau, atat adult, cat si copil. Numai in acest fel este posibil sa se inceapa o munca directionata si personalizata care sa conduca la rezultate tehnice bune. Valoarea adaugata a unui instructor este tocmai aceea de a fi ambivalent la nivel profesional, concentrandu-si invataturile pe tehnica schiului aplicata la competitia competitiva a diferitelor discipline de ski (slalom abrupt, slalom special si coborare) dar pastrand in acelasi timp concept neschimbat.predarea, transmiterea emotiilor si exaltarea deprinderilor individuale, tipice instructorului de ski.

Ce responsabilitati are un instructor de ski?

In timpul lectiilor de pe partie, un instructor de ski ii invata pe cursanti cum sa stapaneasca tehnicile de baza ale sportului. Dupa cum am mentionat, instructorul de ski ar putea preda si unei clase de copii. Prin urmare, sarcina sa este de a transmite abilitatile sale elevilor. In timpul cursurilor, instructorul incearca sa stabileasca o relatie bazata pe incredere. Cei neexperimentati, de fapt, abordeaza adesea schiurile cu frica si retinere. Instructorul trebuie sa fie capabil sa-i linisteasca si sa-i impinga sa invete distrandu-se. Din punct de vedere tehnic, instructorul de ski nu este obligat sa ofere abilitati foarte inalte. Deoarece preda adesea incepatorilor, de obicei se limiteaza la predarea tehnicilor de baza ale schiului.

Intrand in detalii, sa vedem ce face acest profesionist. Pentru inceput, el sau ea trebuie sa fie capabil sa invete elevii cum sa foloseasca corect fiecare componenta a echipamentului lor. Printre altele, trebuie sa explice si tehnicile de ski pe diferitele tipuri de partii. Se incepe de la partiile canonice pana la tehnicile de schi in afara pistei. Printre aptitudinile necesare pentru a-si exercita aceasta profesie, gasim si altele. De exemplu, instructorul de ski trebuie sa fie un profund cunoscator al muntilor si sa aiba multa experienta directa. In plus, trebuie sa poata preda si exercitiile legate de tehnicile competitive. Acest lucru se datoreaza faptului ca poate avea si elevi deja la un nivel intermediar sau avansat.

Asemanatoare