Ce sa vezi in Capitala ?

Daca va place sa va plimbati si va simtiti fericiti atunci cand sunteti in natura, atunci ar trebui sa alegeti Heastrau, construit pe fundul unui lac cu acelasi nume. Daca va decideti sa ramaneti aici pentru o zi, cu siguranta nu va veti plictisi, deoarece, pe langa plimbarile cu barca, vaporul sau bicicleta, puteti juca tenis si vizita Acvariul Heastrau.

Inainte de a intra in detalii, va recomandam sa gasiti cazarea potrivita. Spre exemplu, puteti opta pentru cazare in regim hotelier Sector 3 in apartamente perfect mobilate si utilate care sa va ofere acelasi confort pe care il aveti acasa. In aceste apartamente veti avea o bucatarie complet utilata, un dormitor si de cele mai multe ori un living si un balcon daca optati pentru un apartament cu doua camere. Aveti la dispozitie si garsoniere sau apartamente cu trei si patru camere in functie de dimensiunea grupului cu care calatoriti. In astfel de facilitati de cazare aveti confort la preturi avantajoase si veti fi aproape de mijloacele de transport.

Atractii in Bucuresti : Palatul Parlamentului

Magnific pentru dimensiunile sale impresionante. Parlamentul este una dintre cele mai interesante cladiri pe care trebuie sa le vizitati daca ajungeti in Bucuresti. Aceasta cladire uriasa are un farmec aparte, care combina Renasterea si Barocul. Cunoscuta si sub numele de Casa Poporului, cladirea surprinde bogatia a peste 1000 de camere. De la mobilier si usi din lemn masiv, coloane de marmura sculptata, candelabre de cristal, perdele de matase si covoare uriase, aceasta atractie este suma totala a unei lumi de opulenta si lux in care merita sa petreci cateva ore.

Centrul istoric

Desigur, centrul istoric este una dintre cele mai populare si mai sic zone din Bucuresti, un loc presarat cu cladiri neoclasice si baroce, unde veti gasi multe terase atragatoare, cafenele, restaurante si magazine la parter.

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa

Muzeul se incadreaza cu usurinta in categoria obiectivelor de vizitat in Bucuresti, muzeul detine doua milioane de exemplare de nevertebrate si vertebrate. Expozitiile permanente cuprind obiecte care variaza de la roci si minerale impresionante, cu forme diferite, pana la schelete de dinozauri antici.

Unde sa va cazati in Bucuresti?

Exista o multime de sugestii diferite, dar principala mea recomandare este sa alegeti o locatie centrala, astfel incat sa va puteti plimba. Ne-am cazat la Labirint Boutique Hotel, un hotel mic in partea centrala a orasului, care este ideal pentru cupluri. Camerele sunt mici, dar este curat si confortabil, iar personalul este foarte dragut, asa ca l-as recomanda daca se potriveste criteriilor voastre.

Gradina Botanica

Poate fi inclusa cu usurinta in lista celor mai frumoase locuri de vizitat din Bucuresti. O plimbare in aceasta gradina incepe cu sectiunile exterioare, care includ plante mediteraneene rare, o colectie de plante traditionale si popularul deal de conifere.

Muzeul Militar National

Ale carui exponate sunt impartite in diferite colectii, cum ar fi: uniforme romanesti, arme de foc si arme reci, aviatie, cosmologie, trenuri si centuri. Expozitiile includ obiecte valoroase, precum sabia regelui Carol si pistolul regelui Ferdinand, deci merita vazut.

Asemanatoare