agentie de publicitate online

Ce poate face o agentie de publicitate online pentru afacerea ta?

Agentie de publicitate – acesta este un termen pe care rareori il auzi in ziua de astazi. Mai mult decat atat, nu prea este folosit in mediul online. Succesorul sau este agentia de marketing digital, desi poti oricand folosi si termenul de agentie de publicitate online.

De altfel, publicitate este termenul limbii romane utilizat pentru a defini conceptul de marketing. Asadar, daca vei fi pus sa alegi intre o agentie de publicitate sau una de marketing (digitale ambele), stii acum ca nu exista diferente.

Totusi, intrebarea este alta. Mai exact – ce poate face o astfel de agentie pentru tine, mai bine zis, pentru afacerea ta?

Poate administra conturile tale de social media

Retelele de socializare sunt un aspect important in dezvoltarea oricarei afaceri in ziua de astazi. Daca nu ai o pagina cu numele magazinului sau afacerii tale pe Facebook sau Instagram, ai putea spune ca nu existi in mediul online.

Din fericire, poti apela oricand la o agentie de publicitate online. Aceasta iti poate administra conturile social media, punand la punct actualizari de continut, postari si chiar videoclipuri sau reels. Practic, tu nu va trebui sa te ocupi de absolut nimic – la nevoie, agentia se poate ocupa si de interactiunea cu membrii comunitatii tale.

Poate pune la punct un website in mod corespunzator

Desi o agentie de web design se va ocupa de construirea website-ului tau, o agentie de publicitate online este cea care, deseori, va rezolva toate erorile si toate aspectele care tin de experienta utilizatorului. Contrar asteptarilor, aceste probleme sunt gestionate de departamentul SEO, ele influentand pozitia website-ului tau in rezultatele motoarelor de cautare.

O simpla eroare sau o pagina inexistenta, dar care are un link valid in structura website-ului tau, poate avea un impact negativ asupra metricilor platformei tale.

Poate construi intregul brand al afacerii tale

Nu in ultimul rand, o asemenea agentie poate avea destul control creativ pentru a pune la punct intregul brand al afacerii tale – de la denumire si pana la logo si modul in care interactionezi cu utilizatorii si clientii.

Pentru o agentie de publicitate online, proiectele de acest fel sunt foarte apreciate si tratate cu maxima seriozitate. De altfel, echipa are sansa de a construi partea online a unei afaceri de la 0 – rezultatele trebuie sa fie pe masura asteptarilor.

Totodata, o asemenea agentie poate face tranzitia de la un brand vazut nu neaparat bine la un brand autoritativ in ochii clientilor. Mai exact, la nevoie, o agentie de publicitate online se poate ocupa de aspectele negative ale afacerii tale, rezolvandu-le incet, dar sigur.

 

Agentia The Markers este alaturi de tine daca ai nevoie de mai multe detalii si informatii privind aspectele digitale ale afacerii tale care trebuie gestionate cat mai curand cu putinta. Cursa online este inceputa de mult – acum, tot ce poti face este sa te alaturi tuturor afacerilor care au inceput sa-si construiasca brandul si autoritatea in mediul online.

Desigur, nu trebuie sa opresti colaborarea cu o agentie de publicitate traditionala, mai ales daca aceasta produce rezultate. De altfel, rar vei gasi agentii care sa le poata face pe ambele!

Asemanatoare