4 motive să creezi parteneriate de lungă durată cu MLM Medical

Reușita unei proceduri medicale este determinată în mare măsură și de produsele sau instrumentele utilizate. Drept urmare, orice instituție medicală trebuie să asigure necesarul medical pentru medici și pacienți, mare parte din acesta fiind reprezentat de produse de unică folosință precum pansamente, plasturi, mănuși, măști, fașe elastice și multe alte astfel de produse pentru fiecare secție în parte. Descoperă gama de consumabile medicale de unica folosinta de la MLM Medical și reaprovizionează stocurile cu doar câteva click-uri!

Calitatea este în prim plan

MLM Medical este principal distribuitor acreditat de produse medicale în România, care colaborează cu producători de încredere care pun mare accent pe calitate și siguranță. Toate consumabilele medicale pe care le găsești pe site au marcaj CE și sunt conforme cu standardele de calitate ISO9001, ISO 14001 si ISO 13485, lucru care ar trebui să îți ofere siguranța faptului că fiecare achiziție este o investiție în servicii medicale de înaltă calitate.

Diversitatea de produse este unul dintre principalele atuuri MLM

MLM Medical oferă o gamă variată de produse de unică folosință pentru spitale, care să servească tuturor nevoilor pe care personalul medical le are în efectuarea tuturor procedurilor. Pe site, consumabilele medicale sunt împărțite în funcție de secția căreia îi sunt destinate, de la ginecologie și pediatrie, la chirurgie, medicină medicală, laboratoare de recoltare, dar nu numai, în așa fel încât să fie mult mai ușoară găsirea și achiziționarea produselor necesare. Totodată, la MLM Medical sunt disponibile o varietate de consumabile cu uz general, precum Pharmatull, pansament tip plasă cu parafină, care poate fi utilizat pentru tratarea și protejarea oricărui tip de rană. 

Prețurile sunt atractive

Pentru ca orice instituție medicală, fie de stat, privată, de mari sau mici dimensiuni, să aibă șanse egale în dotarea și echiparea corespunzătoare a oricărui spațiu, pentru a asigura servicii de înaltă calitate, prețurile au fost stabilite la un nivel accesibil pentru toate categoriile de buget. În plus, frecvent se derulează campanii cu discount-uri și promoții care te ajută să reduci și mai mult costul final în așa fel încât să poți face economii considerabile în timp ce completezi stocurile de consumabile esențiale. 

 

Procesul de comandă este foarte facil

MLM Medical este sprijinul pe care te poți baza atât în activitatea de zi cu zi, cât și în situațiile de urgență, dat fiind faptul că poți plasa o comandă în doar cinci minute și să beneficiezi de livrare rapidă, a doua zi. De asemenea, poți încheia parteneriate de lungă durată care să-ți asigure livrări periodice constante, la o dată prestabilită, în așa fel încât situația stocurilor epuizate să nu te mai ia pe nepregătite. 

 

Alege calitatea, siguranța și promptitudinea alături de MLM Medical!

Asemanatoare