bicicleta fitness

Randamentul pe bicicleta fitness nu te mai multumeste? Iata ce inseamna sa treci la nivelul urmator!

Nu este usor sa te mentii in forma, sa arati bine si sa te bucuri de o stare de sanatate perfecta. Insa, cu ajutorul unor echipamente bine alese, acest lucru devine posibil. Bicicleta fitness face parte dintre aparatele apreciate de toti cei care se antreneaza in mod regulat, fie ca o fac la sala sau in confortul propriei case.

Daca o folosesti in mod regulat si totusi nu esti multumit de randament, inseamna ca ai un model vechi si ca a venit timpul sa faci o investitie inspirata, pentru a-i oferi organismului o noua provocare. Noile modele de bicicleta fitness de la Sport-Mag.ro ofera numeroase avantaje, de care vei profita inca din momentul in care incepi sa le folosesti:

faci exercitiile intr-o pozitie comoda, astfel incat sa nu iti soliciti spatele in mod inutil;

la randul lor, nici articulatiile nu sunt solicitate la fel de intens precum in timpul altor exercitii, de exemplu in cazul alergarii. Datorita lipsei impactului repetat si a socurilor constante, poti exersa in voie, fara sa apara probleme cu gleznele, genunchii sau soldurile;

pedalarea efectuata in mod constant contribuie la hidratarea naturala a articulatiilor si intareste musculatura din jurul genunchilor. Efectul este un plus de siguranta si de putere la nivelul picioarelor;

cele mai multe modele noi permit ajustarea rezistentei la pedalare si pun la dispozitia utilizatorului, in functie de obiectivele pe care acesta doreste sa le atinga, programe variate de antrenament.

Bicicleta fitness magnetica Sportmann Elinof

bicicleta fitness
bicicleta fitness

Vizual, echipamentul se remarca prin combinarea culorilor negru si albastru. Este prevazut cu 8 niveluri de rezistenta care pot fi reglate printr-un simplu buton si cu o volanta cu greutatea de 4 kilograme. Pentru un nivel ridicat de confort in timpul exercitiilor, ghidonul este captusit cu spuma si prevazut cu senzori de puls, iar scaunul mare poate fi reglat pe verticala, pe 4 niveluri. Sistemul de franare magnetic asigura o functionare lina si silentioasa.

Afisajul computerului este usor de citit si permite un control simplu, intuitiv. Pot fi setate timpul, distanta si caloriile. Calculatorul masoara date esentiale pentru exercitii, precum timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile arse si pulsul, toate aceste valori fiind afisate pe ecran. Produsul este prevazut cu suport pentru smartphone sau pentru o revista, in functie de preferintele fiecarei persoane pe durata antrenamentului.

Aceasta bicicleta fitness poate fi folosita de utilizatori cu greutatea maxima de 100 de kilograme. Echipamentul are o greutate neta de 15,4 kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 600 de milimetri, latime de 400 de milimetri si inaltime de 1.140 de milimetri.

Bicicleta fitness mecanica HMS ONE RW3011

Rezistenta mecanica a echipamentului ofera posibilitatea de a seta nivelul de intensitate potrivit cu capacitatile fiecarui utilizator. Saua confortabila si pedalele cu curele reglabile permit efectuarea antrenamentului in cele mai bune conditii. In plus, pe langa eficienta deosebita, bicicleta de culoare negru cu portocaliu se remarca si printr-un design placut.

Datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, aparatul isi gaseste locul chiar si intr-un apartament mic. Are o greutate de numai 9,4 kilograme, lungimea de 780 de milimetri, latimea de 450 de milimetri si inaltimea de 1.160 de milimetri.

In magazinul online Sport-Mag.ro vei gasi zeci de modele de bicicleta fitness. Alege sa te antrenezi in mod regulat, pentru o sanatate desavarsita si un aspect de invidiat!

Asemanatoare