Nu dai gres cu aceste cadouri | Ilisio.ro

O mare parte dintre noi suntem pusi in dificultate atunci cand trebuie sa alegem cadouri pentru persoanele dragi, de aceea m-am gandit sa scriu acest articol cu ajutorul caruia poate va voi oferi un pic de inspiratie pentru aniversarile sau ocaziile festive care se ivesc pe parcursul anului.

 

Cea mai importanta parte in alegerea unui cadou este insasi persoana pentru care vei cumpara cadoul, iar asta nu e ceva ce pot sa aflu sau sa influentez eu. Pot doar sa ma adresez unor categorii generale cum ar fi sot/sotie, parinti, frati sau surori, prieteni si asa mai departe.

 

Atunci cand alegi un cadou ai varianta de a cumpara ceva scump in ideea in care vei impresiona cu siguranta, insa in acest caz trebuie sa fii pregatit sa scoti din buzunar sume mari de bani si, desi exista impresia generala ca nu ai cum sa dai gres, un cadou scump nu e obligatoriu sa fie si un cadou perfect. Personal cunosc multe persoane care se bucura mai mult la un cadou ales cu grija, precum bijuterii copacul vietii sau un alt cadou personalizat sau lucrat manual decat la o geanta de mii de euro pe care sa o scoata din casa de cateva ori pe an.

 

Tine minte, mai ales daca nu esti dispus sa cheltui foarte multi bani pe un cadou, ca e mult mai important ca persoana respectiva sa fie pasionata de genul de obiect pe care il cumperi, sa le colectioneze, sa ii fie pe plac sau sa fie un lucru de care are intr-adevar nevoie. Nu vrei sa faci cadou o pereche de cercei lungi cuiva care nu poarta bijuterii, la fel cum nu vrei sa-i faci cadou o undita cuiva care nu merge niciodata la pescuit. Totul tine de alegerea unui cadou care sa se plieze pe personalitatea celui caruia i-l daruiesti. 

 

In functie de ocazie, totusi, e posibil sa fie nevoie sa scoti din buzunar sume mai mari de bani. Daca ai prieteni care au o stare financiara foarte buna, atunci e posibil ca asteptarile lor de la un cadou sa fie pe masura veniturilor lor, deci exista sansa sa revenim la ideea anterioara cu geanta de mii de euro sau alte astfel de cadouri scumpe. Totodata, daca tu nu ai foarte multi bani la dispozitie pentru aceasta ocazie, va trebui sa te gandesti la ceva mai accesibil dar care sa faca impresie. Te poti orienta spre cadouri personalizate, obiecte lucrate manual, orice fel de lucru pe care sa nu platesti o avere dar care sa insemne ceva pentru persoana respectiva. Trebuie doar sa deschizi ochii, sa fii atent la ce isi doreste persoana draga tie careia ii vei face cadoul si sa iti pui creierul la treaba in cautarea cadoului ideal. Indiferent daca esti genul de persoana careia ii place sa primeasca sau sa daruiasca, nu ai cum sa spui ca nu te vei bucura atunci cand vei vedea reactia impresionata a celui care primeste cadoul.

 

Asemanatoare