Extremele modernitatii – INDEPENDENTA si CONTROLUL

Simti ca esti constrans de programul aglomerat si doresti o eliberare din incatusarea societatii? Ai inceput sa te surprinzii cu unele gesturi si reactii, ori ganduri care te deranjeaza? Iti doresti mai mult pentru tine si nu stii cand ai inceput sa nu te mai recunosti? Odata cu trecerea timpului, cu acumularea de stres si oboseala, dar si cu amprentele lasate de experientele care te-au format persoana de astazi, unele aspecte incep sa se modifice, fie continuandu-si cursul initial, fie deviandu-l partial, ori schimbandu-l complet.

INDEPENDENTA si CONTROLUL sunt concepte pe atat de opuse, pe atat de strans legate una de cealalta, deoarece ele sunt definite printr-o antiteza constanta si universal valabila. Nevoia de a controla, de a detine nu e resmitita doar in viata privata ci si in cea sociala si profesionala.

 

Hobby-ul care te poate ambitiona sa persisti in auto-echilibrare

 

Daca vrei cu adevarat sa iti creezi un echilibru propriu, pentru a diminua efectele pe care care dezordinea le are asupra calitatii vietii tale, pune foarte mult accent pe respectarea si indeplinirea nevoilor pe care corpul si mintea ta le au. Acestea necesita pauze si timpi in care se pot odihni, recuperandu-si energia, astfel incat sa poata functiona la capacitate maxima.

Informatia zilei:  Franta a castigat CAMPIONATUL MONDIAL la handbal

Daca nu iti doresti ca relaxarea sa reprezinte un timp „pierdut”, din punct de vedere financiar, valorifica-ti cunostintele pe care le ai din orice categorie sportiva si creste-ti venitul, cu ajutorul pariurilor. Desi pentru unele persoane aceasta categorie a jocurilor de noroc este inca tabu, ea a evoluat foarte mult,  ajungand sa fie o activitate sociala complexa, foarte placuta de catre suporterii echipelor din orice sport. Pentru a castiga in aceasta activitate, este nevoie sa fii obiectiv si sa ai un control foarte bun asupra psihicului, avand insa o buna stapanire a emotiilor. Controlul rezultatelor se realizeaza printr-o informare completa si aprofundata a ultimelor stiri si recomandari din partea profesionistilor. Daca vrei sa fii la curent cu pronosticurile oferite de cei mai buni tipseri, da click aici si parcurge ultimele postari de pe site. Pentru a-ti completa experienta din acest joc de noroc, alege casa de pariuri care ti se potriveste cel mai bine, respectand o lista personala de criterii, precum licentierea agentiei si multitudinea de alegeri pe care le poti avea, datorita gamei diversificate de categorii sportive si tipuri de pariuri.

Informatia zilei:  Surprizele Ligii I: iata cum au inceput noul sezon cele mai cunoscute echipe!

Totodata, inainte de a depune un pariu, inainte de a investi timp si bani intr-o miza, vezi biletul zilei la pariurile sportive, pentru a fii sigur de alegerile facute si de sansele de castig pe care le ai.

 

Rolul echilibrului in dozele administrate

 

Datorita nevoii acerbe de independenta, de libertate generala, pentru exprimarea individualitatii, atunci cand faci o actiune, cand stabilesti un plan, cei din jur te pot percepe diferit fata de cum ti-ai fi dorit, reactionand pe masura. Acest lucru nu trebuie sa te descurajeze, sa te opreasca din a fii diferit, ci sa te ambitioneze in pastrarea unicitatii tale proprii, asigurandu-te insa, ca modalitatile de exprimare sunt cele potrivite.

Informatia zilei:  Afla AICI cum sa te deplasezi cat mai ecologic!

Echilibrul este un factor foarte important, deoarece nu se refera doar la o alimentatie sanataoasa si o balanta mentinuta benefic pentru viitorul tau, ci si la simtul organizatoric ce iti influenteaza deciziile si capacitatea de percepere a diversitatii ce te inconjoara.

De la impunerea de la locul de munca, pana la controlul exercitat in viata sociala si nevoia de cunoastere excesiva din viata privata, radacinile nevoii de control ti se oglindesc prin necesitatea de libertate a propriei persoane

 

 

Este esential ca indiferent de activitatea pe care o desfasori, sa ai control complet asupra ta, calculandu-ti si asumandu-ti fiecare cuvant rostit sau scris, fiecare actiune si decizie. Daca nu te poti impotrivi impulsului de a exercita un control excesiv asupra celor din jur, este nevoie sa iti acorzi timp pentru a te autoevalua. Astfel, vei putea decide ce schimbari ai vrea sa iti aduci, ce ti-ai dori sa imbunatatesti. Nu te grabi si asigura-te ca intregul proces de schimbare este facut treptat.

Asemanatoare