Cum iti poti muta mai usor biroul?

Perspectiva mutarii biroului poate parea descurajanta. Dar este doar un proces si, ca orice proces, poate fi impartit intr-o serie de sarcini si verificari simple. Cu procesul corect, va puteti asigura ca mutarea biroului dvs. are loc la timp, se incadreaza in buget si functioneaza impecabil.

Apelati la o firma de mutare birouri

Un aspect important este sa apelati la profesionisti pentru a va muta si cea mai buna solutie este o firma  de mutare birouri care sa duca toate obiectele dintr-un loc in altul. Astfel, nu va trebui sa va mai faceti griji cu privire la problemele care pot sa apara in timpul procesului de mutare. Totul se intampla atat de rapid incat nu veti avea acel timp in care nimeni nu mai lucreaza. In plus, va puteti lasa angajatii in telemunca pana cand birourile sunt duse in noul loc, daca acest lucru este posibil.

Stabiliti motivele pentru care mutati biroul

Determinati motivatiile pentru mutarea biroului. Pentru a gasi o locatie buna pentru birou, ar trebui mai intai sa va ganditi de ce va mutati. Este posibil sa cautati o locatie care sa va ajute sa va dezvoltati firma sau sa va ofere acces mai usor la piata de consum tinta. Mutarea biroului este o schimbare majora, iar schimbarile mari pot fi riscante in afaceri. Ar trebui sa te asiguri ca stii exact de ce crezi ca o mutare este necesara si esentiala pentru afacerea ta. Unele dintre cele mai comune motive pentru mutarea unui birou sunt: ​​

Costuri mai mici ale proprietatii: costurile imobiliare pot fi ridicate pentru unele companii, iar costurile imobiliare in crestere ar putea fi un motiv mare pentru mutarea intr-un spatiu nou. Este posibil sa cautati o locatie mai ieftina sau o locatie care are o chirie similara, dar facilitati mai bune.

Apropiere mai mare de angajati: este posibil sa aveti dificultati sa gasiti angajati calificati pentru afacerea dvs., deoarece locatia dvs. este prea indepartata sau necesita o naveta lunga. Mutarea intr-o locatie mai convenabila, mai centrala, ar putea ajuta la imbunatatirea numarului de angajati.

Apropiere mai buna de piata dvs. tinta: este posibil ca locatia dvs. actuala sa nu va plaseze suficient de aproape de demografia dvs. tinta sau de piata tinta si afacerea dvs. poate suferi din cauza asta. Este posibil sa fiti in cautarea unei noi locatii care sa va ajute sa va atingeti demografia tinta.

Stilul de viata si cultura afacerii imbunatatite: este posibil sa fii un antreprenor care cauta o noua locatie, mai aproape de casa ta sau de casele angajatilor tai cheie. De asemenea, poate doriti sa mutati afacerea mai aproape de alte facilitati, cum ar fi zone in aer liber, locuri de luat masa sau cladiri corporative, care vor imbunatati cultura afacerii dvs.

Oportunitate de crestere a afacerii: poate ati ales locatia actuala cand afacerea dvs. tocmai incepea si acum va dati seama ca nu este cel mai bun loc pentru a va dezvolta afacerea. Sau poate simtiti ca locatia dvs. actuala va limiteaza potentialul de crestere a afacerii.

Asemanatoare