echipamente horeca

Cuptoarele de brutarie, echipamente HoReCa esentiale mai ales in tara noastra!

Celebra “fraternité” care ne leaga de francezi nu se rezuma doar la apropierea lingvistica si prietenia de secole dintre popoarele noastre, ci si la preferintele culinare comune. Astfel, in prezent, suntem printre tarile care apreciaza cel mai mult painea, chiar daca ei, sub forma de baghete, iar noi – de tip franzela. Prin urmare, daca vreti sa va deschideti un business in domeniu, aveti garantia ca veti avea un numar mare de clienti, insa, in acelasi timp, pentru a asigura calitatea preparatelor, trebuie sa investiti in echipamente HoReCa performante, mai precis cuptoare de brutarie de top.

Un furnizor cu o experienta indelungata si cu adevarat profesionist din domeniu, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile restaurantelor din tara noastra inca din anul 1992, pune la dispozitia clientilor sai numeroase modele de cuptoare de brutarie. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, precum italienii de la Tecnoeka, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, usurinta in utilizare, mentenanta redusa, precum si o durata mare de viata. Respectivele echipamente HoReCa ofera o coacere rapida, un consum redus de energie si o folosire cu pana la 30% mai eficienta a spatiului interior.

Fara alte introduceri, iata cateva exemple de asemenea echipamente HoReCa:

Cuptor electric brutarie/patiserie – 5.705 lei

Evolution, cu umidificare / Provenienta: Tecnoeka / Numar tavi: 3-6 / Tip control: digital / Tip umidificare: injectie directa / Tip incalzire: ventilat / Dimensiuni: 67,5×72,5×55,7 cm / Greutate: 39,2 kg / kW electric: 3,2 / Temperatura: intre +50 si +270 de grade Celsius;

Cuptor brutarie-pizza cu generator aburi – 10.200 de lei

Echipamente HoReCa dotate cu aport de aburi, samota, iluminare interna / Provenienta: Virtus Group GmbH / Numar tavi: 2-6 / Tip control: electromecanic / Tip umidificare: simpla / Tip incalzire: static / Dimensiuni: 111×107,4×41,3 cm / Greutate: 98 kg / kW electric: 6,9 / Temperatura: intre +45 si +450 de grade Celsius;

Cuptor patiserie/brutarie – 13.660 de lei

Millenial, cu umidificare / Provenienta: Tecnoeka / Numar tavi: 3-6 / Tip control: electromecanic / Tip umidificare: injectie directa / Tip incalzire: ventilat / Dimensiuni: 85×104,1×85 cm / Greutate: 18,2 kg / kW electric: 10,4 / Temperatura: intre +100 si +275 de grade Celsius;

Cuptor patiserie/brutarie – 19.075 de lei

Millenial, cu umidificare / Provenienta: Tecnoeka / Numar tavi: 7-11 / Tip control: electromecanic / Tip umidificare: injectie directa / Tip incalzire: ventilat / Dimensiuni: 85×104,1×113 cm / Greutate: 162,8 kg / kW electric: 15,5 / Temperatura: intre +100 si +275 de grade Celsius.

Echipamentele HoReCa enumerate anterior vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb, manopera). Suplimentar, aceasta poate fi extinsa la Performance Care – 710 lei (Base + revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 1.275 de lei (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

Prin achizitionarea unor cuptoare de brutarie profesionale, aveti sansa de a atrage nenumarati clienti in localul dumneavoastra, satisfacandu-le toate poftele si exigentele, precum si rotunjindu-va profiturile business-ului. Mult succes!

Asemanatoare