vestiar metalic

Compact vs cusetat: diferentele subtile de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un vestiar metalic!

Pentru depozitarea si organizarea in cele mai bune conditii a obiectelor personale, un vestiar metalic reprezinta cea mai buna alegere. Sunt disponibile mai multe tipuri de obiecte de mobilier, precum cele compacte sau cusetate, in functie de necesitati si de preferintele personale.

Descrierea catorva modele din fiecare categorie iti va permite sa intelegi diferentele existente si sa iei cea mai buna decizie, in momentul cumpararii.

vestiar metalic

Modele de vestiar metalic compact

In acest moment, poti cumpara de pe www.viamond.ro, la un pret deosebit de avantajos, un dulap compact prevazut cu o singura usa de culoare galbena. Pretul actual este de numai 596,63 de lei fara TVA sau 709,99 de lei cu TVA, redus de la un pret initial de 1.009,99 de lei cu TVA. Are o greutate de 18 kilograme si se livreaza complet asamblat. Dimensiunile sunt urmatoarele: latimea de 500 de milimetri, adancimea de 300 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Obiectul de mobilier este prevazut cu o bara pentru umerase, o polita in partea superioara, o oglinda in partea interioara a usii si un suport pentru eticheta nominala.

Poti opta si pentru un model de vestiar metalic compact tricolor, cu trei usi colorate rosu, galben si albastru. Reducerea este de asemenea semnificativa, de la 2.069,99 de lei la 1.569,99 de lei cu TVA sau 1.319,32 de lei fara TVA. Produsul se livreaza neasamblat si este realizat din tabla de otel de calitatea I. La o greutate de 47 de kilograme, are urmatoarele dimensiuni: latime de 900 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Usile sunt prevazute cu incuietori de siguranta cu doua chei.

Modele de vestiar metalic cusetat

Un obiect de mobilier interesant este un dulap prevazut cu picioare si cu nu mai putin de 12 compartimente si usi din plexiglas transparent, pentru vizibilitatea obiectelor din fiecare compartiment. Constructia robusta permite utilizarea pe o perioada indelungata de timp, fara a fi nevoie de reparatii. Fiecare compartiment are latimea de 300 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri si inaltimea de 400 de milimetri. Dulapul in ansamblu cantareste 47 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: latime de 900 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Este disponibil la un pret de 3.865,54 de lei fara TVA sau 4.599,99 de lei cu TVA inclus.

Daca ai necesitati diferite de organizare si depozitare, exista posibilitatea de a alege un vestiar metalic cu 30 de compartimente, prevazute de asemenea cu usi din plexiglas. Fiecare compartiment are latimea de 300 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri si inaltimea de 195 de milimetri. Obiectul de mobilier in ansamblu are dimensiunile urmatoare: latime de 900 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Picioarele de 12 centimetri permit curatarea spatiului de sub dulap si evitarea acumularii ruginii sau murdariei de orice fel. Pretul produsului este de 6.799,99 de lei fara TVA sau 8.091,99 de lei cu TVA.

Alege, in functie de necesitatile tale de depozitare si organizare, un vestiar metalic compact sau cusetat! Acesta iti va permite sa mentii o organizare impecabila si va rezista timp indelungat!

Asemanatoare