Alege o rochie de mireasă | edenbride.ro

Rochia ta de mireasă este probabil cel mai important articol pe care îl vei cumpăra vreodată, iar cumpărarea uneia poate fi interesantă. Luați în considerare următoarele sfaturi atunci când vă alegeți rochia de mireasă. Cumpărăturile pentru haine ar trebui să fie distractive. Din păcate, multe femei au experimentat dezamăgire atunci când cumpără pentru prima dată o rochie de mireasă. O experiență proastă de cumpărături se poate datora orelor de întâlnire neclare, mostrelor de potrivire slabă, vânzătorilor nedoriți și rochiilor de vis care arată groaznic atunci când sunt încercate.

Asigurați-vă că alocați mult timp pentru cumpărături și, pe lângă programarea la magazine cu rochii de mireasă, includeți și câteva activități plăcute, cum ar fi prânzul și băuturile. Nu-ți face griji că vei părăsi magazinul de mirese dacă personalul specializat de acolo nu te fac să te simți în largul tău. Pentru că, cumpărarea unei rochii de mireasă este un angajament financiar atât de important, magazinele trebuie să meargă mai presus și dincolo de a te răsfăța și de a te face să te simți apreciată.

Chiar dacă nu te-ai gândit la ele înainte, un personal specializat ar trebui să poată veni cu un stil potrivit tipului tău de corp. Rochiile ar trebui să reflecte tema nunții tale. Atunci când alegi o rochie, ține cont de stilul pe care ți-l doreșți pentru nunta ta. În ce sezon ai decis să o ții? Este o petrecere relaxată pe plajă sau o noapte formală? Poate doriți să vă încorporați rochia în tema nunții, dacă aveți una. Pe de altă parte, unele femei caută rochia ideală cu care să transmită tema nunții lor.

Află ce funcționează pentru fizicul tău. Există întotdeauna rochii mireasă ieftine care se vor potrivi tipului tău de corp, deoarece există atât de multe modele și croiuri diferite din care să alegi. Trucul este să alegi lucruri care să atragă atenția și să stai departe de ceea ce nu faci, subliniind în același timp cele mai bune calități ale tale.

Rochiile cu linii imperiu vor prelungi picioarele scurte

Rochiile cu talie joasă pot compensa o talie îngustă, iar decolteul în V este foarte măgulitor, ceea ce este foarte potrivit pentru miresele cu sânii mari. Pentru cineva cu un piept mai plat, detaliile pieptului și materialul colectat sunt fantastice. Liniile verticale alungesc corpul, iar liniile orizontale îl extind. Evitați tentația de a încerca să acoperiți părțile corpului care nu vă plac cu straturi de țesătură structurată, deoarece acest lucru nu va face decât să le accentuați și să vă faceți perechea voluminoasă.

Pe de altă parte, evită să porți haine exagerat de revelatoare, dacă nu vrei să fii rușinoasă toată ziua pentru fotografiile de nuntă, multe mirese cumpără din greșeală rochii prea mici pentru a ține dietă și o mulțime de accesorii înainte de nuntă, astfel încât să puteți face orice modificări necesare, chiar dacă sunteți sigură că pierdeți ceva în greutate înainte de ceremonie. Alege-ți stilul personal în locul hainelor scumpe.

Poți fi sigur că o rochie foarte contemporană va face fotografiile nunții tale să pară învechite și te poate împiedica să arăți atât de frumos pe cât ți-ai dori. Alege o rochie de mireasă pe care o iubești și care te face să te simți frumoasă decât una pentru că este la modă în acest an.

Asemanatoare