Incearca tigarile electronice si scapa de dependenta de nicotina

Dependenta de fumat este una dintre cele mai experimentate de cat mai multe persoane din lume, de la varste tot mai fragede. Acest lucru este extrem de daunator pentru sanatatea individului si, pe termen lung, poate avea repercusiuni foarte grave. De aceea, inlocuirea tigarilor clasice cu variante electronice poate reprezenta primul pas spre o viata mai sanatoasa. Principiul pe baza caruia functioneaza este acelasi, ceea ce inseamna ca se pastreaza factorul social si starea pe care o creeaza fumatul. Ceea ce este diferit li extrem de important este faptul ca sunt eliminate substantele nocive care se inhalau, fiind inlocuite cu vapori. De asemenea, se poate pastra concentratia de nicotina, pentru aceia ce nu pot renunta brusc la consumul ei, urmand sa se reduca treptat cantitatile.

Cumpara de aici tigarete electronice si vei face un prim pas catre o viata mai buna.

Prin ce se diferentiaza tigarile electronice de variantele clasice?

Exista o serie de factori care fac din varianta electronica o alternativa mult mai benefica, eliminand anumite aspecte care contribuiau la crearea unui context neprielnic pentru fumator.

Formula. Felul in care substantele sunt formulate pentru a ajunge la rezultatul final defera categoric intre cele doua optiuni. Daca in cazul tigarii clasice exista zeci de substante periculoase, numarul lor este cu mult redus, spre zero, in cazul noii alternative. De asemenea, si cantitatea de nicotina difera, in cel de-al doilea caz putand-o controla in vederea diminuarii dependentei.

Modul de producere al substantei de inhalat. Arderea care produce fum este evident mai putin daunatoare decat incalzirea unui lichid pentru a face abur. Desi vorbim de doua elemente gazoase, densitatea si baza pe care ele s-au creat difera semnificativ. Inhalarea aburului are efecte mult mai blande asupra plamanilor si a cailor respiratorii, reprezentand o varianta optima pentru cei ce nu doresc sa renunte definitiv la fumat.

Costuri. Si din punct de vedere financiar se stabileste o discrepanta mare. Astfel ca, un fumator inrait are nevoie de un buget de minim 150 de lei saptamanal pentru a-si putea intretine viciul. Pe de cealalta parte, investitia se face o singura data si se amortizeaza rapid. Singurul consumabil este lichidul de incalzit, insa durata de viata a unui rezervor poate depasi o saptamana. Astfel ca, la un calcul simplu, avantajele economice in ceea ce priveste reorientarea catre alternative electrice se pot vedea chiar din a doua luna.

Miros. Pentru a nu mai crea tot felul de reactii negative in randul celor din jur pe care ii deranjeaza mirosul specific de tigara trebuie sa incercati sa va abtineti de la a va practica viciul in prezenta lor. In cazul variantelor electronice acest lucru nu mai prezinta o problema, dat fiind faptul ca aburul eliminat prezinta doar o usoara aroma placuta. In plus, aceasta se disperseaza foarte repede si nu se impregneaza in piele sau imbracaminte.

Aspect. Nici din punct de vedere vizual fumatul nu se bucura de cea mai buna reputatie. Considerat de multe ori dizgratios, acest obicei punea o anumita eticheta asupra practicantului care, odata cu inlocuirea dispozitivului isi pierde din radicalitate. Un dispozitiv electronic arata si se simte mult mai bine decat o tigara normala.

Ne gasesti atat fizic, cat si online

De oarece ne dorim sa putem oferi solutii eficiente tuturor fumatorilor care isi doresc sa faca o schimbare in viata lor, am deschis sase puncte fizice in tara, unde clientii ne pot vizita si analiza oferta. Ne gasiti asadar in Arad, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Constanta si Iasi. In plus, nu ii neglijam nici pe fumatorii din restul tarii, venind in intampinarea lor cu oferte speciale online, la toata gama de produse Voore.

Asemanatoare