apa imbuteliata

Ce sa alegi: apa imbuteliata direct la sursa sau premiata la nivel international?

Faptul ca apa imbuteliata este o alegere mult mai buna decat cea de la robinet, cel putin in Romania, nu mai este demult un secret, iar argumentele sunt evidente. In primul rand, aceasta din urma este plina de impuritati, avand un aspect, un miros si un gust deloc imbietoare si sanatoase. In schimb, apa in ambalaje de tipul sticlelor, PET-urilor sau bidoanelor confera din start mai multa incredere consumatorilor, atat prin prisma modului de prezentare (transparenta totala, sigiliu, diferite imagini si texte menite sa incurajeze achizitia etc.), cat si al calitatii inerente.

In ceea ce priveste diferitele tipuri de apa imbuteliata, o recomandam pe cea la bidoane de 19litri, din cel putin doua considerente. In primul rand, in mod logic, vorbim despre un pret per litru mult mai scazut decat in cazul sticlelor de 0.33 sau 0.75litri ori al PET-urilor de 0.5, 1 sau chiar 2litri, tinand cont ca este achizitionata o cantitate mai mare dintr-odata. In al doilea rand, daca optezi pentru un furnizor profesionist, asa cum este H2On.ro, vei beneficia de o apa cu o calitate net superioara celei gasite in comert, pe rafturile supermarket-urilor sau in restaurante.

Mai precis, trebuie sa stii ca brand-ul romanesc H2On livreaza, acasa sau la birou, in toata tara, doua sortimente de apa imbuteliata de top, despre care vom vorbi in continuare: marca proprie, premiata la nivel international, si celebra AQUAVIA, imbuteliata direct la sursa. Iata, mai jos, principalele lor caracteristici:

Apa imbuteliata H2On

Este vorba despre o apa 100% microbiologic pura, cu un pH de 7.8, netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura pentru apa de izvor. Calitatile sale au fost remarcate inclusiv la nivel international, compania primind premiul Superior Taste Award, din partea prestigiosului International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), in ultimii 4 ani: 2019, 2020, 2021, iar in 2022 cu mentiunea trei stele/punctaj maxim. Juratii, peste 200 de somelieri si chefi din restaurante cu stele Michelin din intreaga lume, au apreciat salinitatea minerala, textura fina, aspectul ireprosabil si gustul racoritor, impresionant si echilibrat al produsului;

Apa imbuteliata AQUAVIA (alcalina)

Aceasta apa naturala alcalina, cu un pH de 9.4, este imbuteliata direct la sursa, la poalele Muntilor Apuseni, dupa ce parcurge un traseu cu roci vulcanice si calcaroase si nisipuri. In acest mod, procesul de alcalinizare este unul 100% natural, fara a fi nevoie de electroliza sau osmoza inversa. AQUAVIA are proprietati antioxidante (gratie cantitatii mari de ioni de hidrogen), reduce aciditatea din corp, iar bidoanele in care este livrata sunt 100% reciclabile, fara Bisphenol A (BPA-free).

Mai mult decat atat, pe langa calitatea apei si pretul redus, vei beneficia si de alte avantaje daca alegi sa comanzi apa imbuteliata de la H2On: livrare rapida si gratuita (pentru comenzi de minimum 2 bidoane); nicio alta taxa suplimentara (platesti exact ceea ce comanzi); scapi de corvoada unui drum la supermarket si de greutatea, la propriu si la figurat a cumparaturilor etc. In concluzie, acum stii cum sa te hidratezi in mod corespunzator, oferindu-i organismului tau cantitatea zilnica recomandata de apa de calitate, mai ales ca ai nu una, ci doua variante la fel de bune la dispozitie!

Asemanatoare